geen-boot-wel-varen-arrangement

Geen boot, wel varen - rondvaart

Lekker varen over de Rotte of de Bergse Plassen met een leuke schipper, die u alles kan vertellen over de omgeving, met natuurlijk een hapje en een drankje aan bord, verzorgd door Wine bar Mendoza. Ideaal voor een vrienden- of familie-uitje, of een vrijgezellenfeest zonder zorgen.

“Geen Boot Wel Varen” biedt u de keuze uit verschillende sloepen voor één tot maximaal twintig personen per sloep. U wordt opgewacht door de schipper bij de steiger van Wine bar Mendoza voor een vaartocht van twee uur. Langer varen kan natuurlijk ook. Kijkt u voor de verschillende sloepen op de website van Geen boot, wel varen.

Wine bar Mendoza verzorgt een picknickbox met daarin lekkere hapjes en een wijntje. Wij gaan in onze arrangementsprijs uit van één picknickbox. Extra boxen zijn te bestellen voor 29,95 euro per stuk. Een picknickbox is geschikt voor 2-5 personen en bevat het volgende:

  • Een lekkere fles Sauvignon Blanc, Chardonnay of Torrontés;
  • Zuurdesembrood met tapenade en alioli;
  • Tortillachips met guacamole;
  • Cherrytomaatjes;
  • Blokjes Rotterdamsche oude kaas;
  • Blokjes chorizo worst.

Beschikbaar van maandag t/m zondag, tussen 12.00 uur en 22.00 uur. U kunt een sloep uitsluitend reserveren via info@geenbootwelvaren.nl of door te bellen naar 06-14353141.

Wij verzorgen graag de reservering voor de picknickboxen via info@winebarmendoza.nl

Voor het huren van een sloep zijn de algemene voorwaarden van toepassing van Geen Boot Wel Varen. Deze kunt u vinden op de website www.geenbootwelvaren.nl

Bereken online

Wij bieden diverse arrangementen aan voor groepen tot 25 personen. In de omschrijving leest u met hoeveel personen u kunt deelnemen aan een arrangement.

Dit arrangement kan niet worden geboekt met het door u gekozen aantal personen. In de omschrijving leest u hoeveel personen u hiervoor minimaal of maximaal nodig heeft.
Bereken nu Bereken opnieuw

* Dit bedrag is slechts een indicatie en kan afwijken van de daadwerkelijke prijs.Wij hebben minimaal 48 uur nodig om uw aanvraag te kunnen bevestigen. Indien u gelijk wilt weten of er een boot beschikbaar is, kijk dan op www.geenbootwelvaren.nl.