mendoza-sloepen-arrangement

Geen boot, wel varen - zelf varen

Zelf varen met maximaal 12 personen over de Rotte of de Bergse Plassen in één van de elektrosloepen, met natuurlijk een hapje en een drankje aan bord, verzorgd door Wine bar Mendoza. Zomaar met het gezin of met vrienden. U boekt online, betaalt online en start de motor maar!

Geen Boot, Wel Varen heeft twee elektrosloepen liggen aan de steiger van Wine bar Mendoza: Kathalina en Boudewijn. Vaart u voor het eerst? Bekijk dan eerst deze instructievideo. U reserveert per uur voor €50 per uur (weekend & doordeweeks vanaf 16.00 uur) met een minimum van 2 uur. Doordeweeks voor 16.00 uur geldt een dalurentarief van €40 per uur. Kijk voor de verschillende mogelijkheden en voor reserveringen op de website van Geen Boot, Wel Varen.

Wine bar Mendoza verzorgt een picknickbox met daarin lekkere hapjes en een wijntje. Wij gaan in onze arrangementsprijs uit van één picknickbox. Extra boxen zijn te bestellen voor 29,95 euro per stuk. Een picknickbox is geschikt voor 2-5 personen en bevat het volgende:

  • Een lekkere fles Sauvignon Blanc, Chardonnay of Torrontés;
  • Zuurdesembrood met tapenade en alioli;
  • Tortillachips met guacamole;
  • Cherrytomaatjes;
  • Blokjes Rotterdamsche oude kaas;
  • Blokjes chorizo worst.

De sloepen zijn beschikbaar van maandag t/m zondag tussen 06.00 uur en 23.00 uur. U kunt een sloep online reserveren, maar u kunt hiervoor ook een e-mail sturen naar info@geenbootwelvaren.nl of bellen naar 010-822 21 46..

De picknickboxen zijn beschikbaar van maandag t/m zondag, tussen 12.00 uur en 23.00 uur. U kunt boxen bestellen via info@winebarmendoza.nl of 010-4613855 (vanaf 15.00 uur).

Voor het huren van een elektrosloep zijn de algemene voorwaarden van toepassing van Geen Boot Wel Varen. Deze kunt u vinden op de website www.geenbootwelvaren.nl. Daarnaast betaalt u een borgsom van €250,00. Deze wordt binnen tien werkdagen teruggestort.

Bereken online

Wij bieden diverse arrangementen aan voor groepen tot 25 personen. In de omschrijving leest u met hoeveel personen u kunt deelnemen aan een arrangement.

Dit arrangement kan niet worden geboekt met het door u gekozen aantal personen. In de omschrijving leest u hoeveel personen u hiervoor minimaal of maximaal nodig heeft.
Bereken nu Bereken opnieuw

* Dit bedrag is slechts een indicatie en kan afwijken van de daadwerkelijke prijs.Wij hebben minimaal 48 uur nodig om uw aanvraag te kunnen bevestigen. Indien u gelijk wilt weten of er een boot beschikbaar is, kijk dan op www.geenbootwelvaren.nl.