wijncursus-argentinie-malbec

Wijncursus Argentinië & Malbec

Argentinië is één van de grootste wijnproducerende landen ter wereld en toch staan veel ontwikkelingen nog in de kinderschoenen. Maak met deze cursus kennis met dit fascinerende land en haar iconische druif: de Malbec. Voor groepen tot maximaal 12 personen organiseert Wine bar Mendoza een 90 minuten durende cursus, inclusief zes verschillende wijnen.

Maak kennis met Argentinië als wijnland en haar ‘eigen’ druiven: Torrontés en Malbec. Proef de verschillen tussen een wijn gemaakt op 900 meter hoogte en een wijn gemaakt op 1.350 meter hoogte in Mendoza. Aan de hand van het proeven van één witte wijn en vijf rode wijnen worden de typische kenmerken van Argentijnse wijn uitgelegd. Daarnaast is er veel ruimte voor vragen. De cursus wordt gegeven in de wijnbar in een informele sfeer.

Bij de cursus serveren wij een Picada Argentina per vier personen. Picada Argentina is een selectie van kazen en vleeswaren met olijven.

Voorwaarden:

  • Beschikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 15.00 uur en 22.00 uur.
  • Vanaf 4 t/m 12 personen.
  • Wij rekenen 1 fles per wijn voor het hele gezelschap. Glazen of flessen kunnen los worden bijbesteld.
  • Duur: 1½ uur.

Bereken online

Wij bieden diverse arrangementen aan voor groepen tot 25 personen. In de omschrijving leest u met hoeveel personen u kunt deelnemen aan een arrangement.

Dit arrangement kan niet worden geboekt met het door u gekozen aantal personen. In de omschrijving leest u hoeveel personen u hiervoor minimaal of maximaal nodig heeft.
Bereken nu Bereken opnieuw

* Dit bedrag is slechts een indicatie en kan afwijken van de daadwerkelijke prijs.Wij hebben minimaal 48 uur nodig om uw aanvraag te kunnen bevestigen. Indien u gelijk wilt weten of er een boot beschikbaar is, kijk dan op www.geenbootwelvaren.nl.