wijncursus-beginners-mendoza-arrangement

Wijncursus voor beginners

Met vrienden, familie of collega’s de basisbeginselen van wijn ontdekken aan de hand van praktijkvoorbeelden is een leuk uitje. Zeker als dat plaats vindt op één van de mooiste plekjes van Rotterdam. Voor groepen tot maximaal 12 personen organiseert Wine bar Mendoza een 90 minuten durende cursus, inclusief zes verschillende wijnen.

Als beginnende wijndrinker heb je de grootste kans om de verkeerde wijn te drinken. Je weet namelijk nog niet precies waar je op moet letten en wat je lekker vindt. De wijncursus voor beginners stelt je in staat om de goede wijn te kiezen. Aan de hand van het proeven van drie witte en drie rode wijnen worden de basisbeginselen uitgelegd. Daarnaast is er veel ruimte voor vragen. De cursus wordt gegeven in de wijnbar in een informele sfeer.

Bij de cursus serveren wij een Picada Argentina per vier personen. Picada Argentina is een selectie van kazen en vleeswaren met olijven.

Voorwaarden:

  • Beschikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 15.00 uur en 22.00 uur
  • Vanaf 4 t/m 10 personen.
  • Wij rekenen 1 fles per wijn voor het hele gezelschap. Glazen of flessen kunnen los worden bijbesteld.
  • Duur: 1½ uur.

Bereken online

Wij bieden diverse arrangementen aan voor groepen tot 25 personen. In de omschrijving leest u met hoeveel personen u kunt deelnemen aan een arrangement.

Dit arrangement kan niet worden geboekt met het door u gekozen aantal personen. In de omschrijving leest u hoeveel personen u hiervoor minimaal of maximaal nodig heeft.
Bereken nu Bereken opnieuw

* Dit bedrag is slechts een indicatie en kan afwijken van de daadwerkelijke prijs.Wij hebben minimaal 48 uur nodig om uw aanvraag te kunnen bevestigen. Indien u gelijk wilt weten of er een boot beschikbaar is, kijk dan op www.geenbootwelvaren.nl.