wijnproeverij-deluxe

Wijnproeverij Deluxe

Lekkere wijnen proeven en de highlights te weten komen van Argentijnse wijn? Dat kan met onze Wijnproeverij Argentijns Wit en Rood in combinatie met een lekker hapje. Voor de echte liefhebbers of gezelschappen die gewoon lekker willen genieten.

De proeverij bestaat uit drie witte wijnen: Pulenta Estate Pinot Grigio, El Porvenir Torrontés, Felino Chardonnay, en drie rode wijnen: Felino Merlot, Salentein Cabernet Sauvignon en Luigi Bosca Syrah. De wijnen worden toegelicht door één van onze kundige medewerkers.

De Picada Argentina bestaat uit een selectie van kaas, vleeswaren en olijven. Wij serveren één Picada Argentina per vier personen.

Voorwaarden:

  • Beschikbaar van maandag t/m zondag tussen 15.00 uur en 22.00 uur
  • Vanaf 10 t/m 20 personen.
  • Duur: 2 uur.
  • Wij rekenen 1 fles per wijn voor het hele gezelschap. Glazen of flessen kunnen los worden bijbesteld.
  • De proeverij wordt begeleid en van commentaar voorzien door één van onze kundige medewerkers.

Bereken online

Wij bieden diverse arrangementen aan voor groepen tot 25 personen. In de omschrijving leest u met hoeveel personen u kunt deelnemen aan een arrangement.

Dit arrangement kan niet worden geboekt met het door u gekozen aantal personen. In de omschrijving leest u hoeveel personen u hiervoor minimaal of maximaal nodig heeft.
Bereken nu Bereken opnieuw

* Dit bedrag is slechts een indicatie en kan afwijken van de daadwerkelijke prijs.Wij hebben minimaal 48 uur nodig om uw aanvraag te kunnen bevestigen. Indien u gelijk wilt weten of er een boot beschikbaar is, kijk dan op www.geenbootwelvaren.nl.