Vierkant achter het familiehuis

Ma 11 - Zo 17 feb

Sta jij ook vierkant achter het Familiehuis?

Dankzij het Familiehuis Daniel den Hoed kunnen kankerpatiënten en familie dichtbij elkaar zijn in de moeilijke tijd van ziekte en behandeling. Eind 2020 verhuist het Familiehuis naar een nieuw en groter huis dichtbij het Erasmus MC. Om dit te kunnen realiseren hebben we jouw hulp nodig! Bouw je mee en help je kankerpatienten en familie ook in de toekomst dichtbij elkaar te zijn?

Dat kan door in de week van 11 - 17 februari te proosten op het leven met een glas Salentein brut. De opbrengst (6,50) van elk glas doneren wij aan het Familiehuis. Nog geen plannen voor Valentijnsdag? Reserveer dan nu voor ons Valentijnsmenu en draag zo je steentje bij aan de bouw. Van elk menu doneren wij 5,00 euro. Of koop je liever het Vierkant Achter armbandje? Dat kan natuurlijk ook en deze zijn bij ons verkrijgbaar voor 6,95. Gewoon een klein bedrag schenken is natuurlijk ook mogelijk. Je vindt het donatiehuis op de bar. 

Sta net als burgemeester Aboutaleb, Sander de Kramer, Afrojack en Derek Otte ook vierkant achter het Familiehuis en kom langs bij Wine bar MendozaSamen helpen we kankerpatiënten en hun familie.