oranje-fonds-cheque

€ 1.000,- opgehaald voor het Oranje Fonds

Maandag 17 juni 2013

Gisteren was het zover. Ons event Fashionably Orange ging van start! Ons Argentijnse grill-restaurant viert dit jaar haar twintigste verjaardag en onze Maxima deze week haar 42ste. Daarom besloten wij een gift te doen aan het Oranje Fonds, waarvan zij beschermvrouwe is.

Wij brengen mensen graag bij elkaar tijdens een gezellig etentje en het sociale initiatief “Etentje voor een ander” heeft hetzelfde doel. Voor ons een goede reden om specifiek dit project te steunen met een bedrag. En dat is gelukt! We schonken donderdag maar liefst € 1.000,- aan dit initiatief van het Oranje Fonds.

Hoe verliep de dag?

We begonnen om 10.00 uur met verschillende ondernemers die hun kleding, portretten, sieraden, huidverzorgingsproducten, lampioenen en luxe hondenproducten verkochten. Daarnaast startte de expositie van beeldend kunstenaar Gino Sauerbier en konden de gasten zijn schilderijen in onze naastgelegen wijnbar Mendoza bewonderen. In de middag bracht de Argentijnse band Tri Nocturna haar South American sounds ten gehore middels prachtig viool- en gitaarspel. Natuurlijk mocht er ook gedanst worden! Cuartito Azul nam daarin het voortouw en gaf onze gasten een tangodemonstratie om de stemming erin te brengen.

Sfeerimpressie Fasionably Orange

Afsluitend diner

Aan het eind van de avond vond het diner plaats, waarvoor de gasten zich eerder al hadden aangemeld. Er ging maar liefst € 20,- per reservering naar het Oranje Fonds. Het diner zorgde dan ook voor een mooi aandeel in het totaalbedrag van € 1.000,-. De gasten hebben ’s avonds lekker gegeten en genoten van onze Argentijnse wijnen en hapjes. Al met al is de dag zeker geslaagd, ondanks het tegenvallende en erg Nederlandse weer. We zijn trots op het bedrag dat we met ons restaurant en jullie hulp hebben gerealiseerd. We hopen in de toekomst meer van deze projecten te steunen, want iedereen verdient natuurlijk een maaltijd met mensen om zich heen!

Ten slotte willen wij nog alle deelnemende partijen bedanken: Raggaze Due, SEM Jewels, Jole Art, Skin by Dermalogica, Bosscher International, Hip voor Buiten, Woefers, Villa Crea Kinderatelier, Gino Sauerbier en natuurlijk onze Argentijnse musici en dansers: Trio Nocturna & Cuartito Azul! Allemaal hartstikke bedankt voor jullie inzet om dit een mooie dag te laten worden!