wijnbar Rotterdam lunchen en borrelen aan het water

De ultieme wijnbeleving, midden in de verhalen

Woensdag 29 maart 2017

Ken je dat, zo’n plek waar alles klopt? Waar je binnenstapt en je je meteen thuis voelt en tegelijkertijd weg van huis? Het is er vertrouwd en het is er anders. Je bent er maar een paar uurtjes, maar je hebt het gevoel een weekend weg te zijn.

Binnenstappen bij Wine bar Mendoza is nu als een tripje naar het echte Mendoza. Ons nieuwe interieur dompelt je volledig onder in Argentijnse sferen en wijnverhalen.

Alle zintuigen geprikkeld

Wijn is beleving en achter iedere wijn schuilt een verhaal. Met ons nieuwe interieur zetten we je midden in al die verhalen. We willen dat als je aan een wijntje nipt, je de Argentijnse zon op je huid voelt, de wind van de Andes door je haren waait en je het ultieme gevoel van vrijheid van de Gauchos van vroeger ervaart.

Alle elementen samen prikkelen je zintuigen. Je proeft heerlijke wijnen, ruikt vinger-aflikkend eten, hoort de mooiste wijnverhalen en ziet en voelt Argentinië, overal om je heen. Alsof je bij een echte Argentijn aan de lunchtafel zit.

Een totaalplaatje

Paul Bol: “We hebben het gevoel dat met dit nieuwe interieur alles klopt. Dat de cirkel rond is. Van het terras dat we vorig jaar hebben vernieuwd en de uitgebreide menukaart tot de verhalen in onze blogs, alles ademt wijn en Argentinië uit. We benadrukken nu nog meer dat we een echte wijnbar zijn, waar alles draait om de wijnen uit Argentinië en het genieten hiervan. Kwaliteit en beleving komen samen en dat delen we heel graag met onze gasten.”

Wine bar Mendoza is meer dan ooit een plek waar je intens en bewust geniet van wijnen en elkaar, terwijl je lekkere picadas prikt. We hebben meer zitplekken en de lange wand vertelt het verhaal van de blogs over de wijnproducenten en Mendoza. Met de blogs geven we een extra beleving aan de wijnen. Een wijntje smaakt toch anders als je het verhaal erachter kent. Je proeft het avontuur van Mijndert Pon als je een wijn van Bodega Salentein drinkt en de ambitie van de gebroeders Michelini dringt door in de Zorzal wijnen. Met de Argentijnse elementen, houtinvloeden en gedimde lichten ervaar je die verhalen nog meer.

Daar hoort een feestje bij

Nu het stof is neergedaald en alles op z’n plek staat, willen we onze gerestylde wijnbar graag aan iedereen laten zien. Aanstaande vrijdag hebben we een feestelijke heropening en kun je proeven, ruiken, horen, zien en voelen hoe het in Mendoza is. Vier met ons mee en laat je lekker onderdompelen in een ultieme wijnbeleving.

Hoog bezoek

We hebben ons best gedaan om president Mauricio Macri langer in Nederland te houden, maar hij gaf aan echt terug naar Argentinië te moeten. Ons koningshuis ging toch voor. Niet getreurd, op 10 april komt de Argentijnse ambassadeur langs om Wereld Malbec-dag met ons te vieren. Wil je ook komen? Meld je dan even aan, het aantal plaatsen is beperkt.