heineken-jazz-festival-2014

Dubbel feest bij Wine bar Mendoza tijdens het Heineken Jazz Festival Hillegersberg 2014

Vrijdag 04 juli 2014

Afgelopen weekend vond voor de 30e keer het Heineken Jazz Festival plaats, in Hillegersberg. Dat is natuurlijk al reden genoeg voor een feestje, maar er was nog meer: Op vrijdag 27 juni vierden we ook nog de 4e verjaardag van Wine bar Mendoza!

Het gezelligste festival van het jaar

Hoe dichter je afgelopen weekend bij de Weissenbruchlaan in Hillegersberg kwam, hoe meer je werd meegevoerd door de swingende en sfeervolle jazzklanken. Live muziek van diverse artiesten op meerdere podia, vele kraampjes, honderden bezoekers zorgden voor een gezellige aangelegenheid. De kraampjes hadden vooral wat te bieden voor de lekkere trek: patat, poffertjes, wafels, etcetera. En wat is het Heineken Jazz Festival Hillegersberg zonder Heineken bier? Voor de mensen die het festival toch in iets meer stijl wilden ervaren (of geen bierliefhebbers zijn) waren er de goede wijnen van Wine bar Mendoza. Op ons terras en op het gazon werd dan ook flink genoten. Er werd gekletst, gelachen, gegeten, gedronken en gedanst: alle ingrediënten voor een geslaagde avond.

Heineken Jazz Fesitval 2014 - Wine bar Mendoza


Heineken Jazz Fesitval 2014 - Wine bar Mendoza

Knallen tijdens een traditie

30 jaar geleden begon het festival met een klein podium. Nu we drie decennia verder zijn, tijdens het Heineken Jazz Festival 2014, kunnen we wel stellen dat het wat grootser wordt aangepakt én uitgepakt. Een complete line-up, met artiesten zoals The Swingers, West Coast Jazz Band, Laura Vane & the Vipertones, Black Omolo, Harry Mo, La Banda Loca. Zeker niet alleen de jazz kwam aan bod. Ook de tropische geluiden die kenmerkend zijn voor de Antillen waren een plezier voor het oor. Ook de Afrikaanse sferen werden tot leven gebracht door de getalenteerde artiesten. Zo was er voor ieder wat wils. Zo kon je zelfs in stilte genieten, tijdens de Silent Disco. Hierbij zet je een koptelefoon op en kun je opgaan in de muziek.
Als klapper op de vuurpijl werd er zaterdagavond groots uitgepakt met een prachtige vuurwerkshow. Het waren drie mooie dagen.


Heineken Jazz Fesitval 2014 - Wine bar Mendoza

Heineken Jazz Festival gemist?

Kon je er niet bij zijn? Dan heb je volgend jaar vast weer een nieuwe kans. Maar wil je eerder al de gezelligheid komen proeven van Wine bar Mendoza? Kom dan eens naar onze wekelijkse Big Green Wednesday. Wij zetten vast de barbecue voor je aan en de wijn staat klaar. Tot snel! 

Heineken Jazz Fesitval 2014 - Wine bar Mendoza