Eindeloos terrassen met ons winterterras

Vrijdag 10 november 2017

Je zwerft langs lege marktpleinen, weggedoken in je jas. De regen slaat als een natte handdoek in je gezicht, de wind probeert de sjaal af te pakken. Je struint verder, jou krijgen ze niet klein. Jij leeft de nieuwe slogan van Beversport: niet iedereen is een buitenmens, maar niemand is een binnenmens. Weer of geen weer, jij wilt buiten zijn. Maar het is voorbij die mooie zomer. Weg gezelligheid op straat, weg eindeloze terrasavondjes met vrienden. Weg buiten eten.

Baal jij er ook zo van dat het terrasseizoen voorbij is? Niet getreurd. De zomer mag dan voorbij zijn, bij ons kan je het hele jaar buiten eten, wijntjes drinken en zelfs nog een tijdje bootje varen.

Baby, it’s warm outside

We laten je natuurlijk niet in de kou zitten. We trekken de warmte en de wijnbeleving van binnen door naar buiten, zodat je ook daar kan genieten van Argentijnse sferen. De parasol heeft nieuwe zijwanden die een stevige wind niet schuwen en onze heaters en omslagdoeken verwarmen zelfs de meest notoire koukleum. En (tromgeroffel) we hebben verwarmde kussentjes van Stoof.

Terwijl de regen zachtjes op de parasol tikt en je de wind wel hoort maar niet voelt, nip jij lekker van je wijntje. En als de zon langzaam in de Bergse Plas zakt, pak je nog een heerlijke picada van de schaal. Jou krijgen ze niet meer naar binnen. Niks weg eindeloze terrasavondjes, niks weg buiten eten, niks weg gezelligheid… Er is genoeg om van te genieten.

Genieten van unieke wijnen op glas

Houd je ervan om nieuwe wijnen uit te proberen, maar wil je niet meteen een hele fles bestellen? Dit is geen probleem meer. We schenken de hele winter wisselende wijnen per glas uit onze By the Glass en je proeft exclusieve wijnen met het innovatieve systeem Coravin, waarmee we wijn uit de fles kunnen halen, zonder deze te openen.

Genieten van nieuwe picadas

We laten je niet in de kou staan én we laten je niet verhongeren. Wat een avondje wijnen drinken nog gezelliger maakt, zijn de hapjes die je erbij eet. Dat weten de Argentijnen als geen ander. Waar de Spanjaarden tapas hebben en de Italianen antipasti, hebben de Argentijnen picadas: heerljike kleine gerechtjes waar je samen van geniet. En met onze nieuwe menukaart heb je nog meer keus. Naast de bekende nachos, albondigas en croquetjes, proef je nu een quesadilla met een romige vulling van kip en avocado, een frisse tomaat en ui salade en een tweetal desserts met de onovertroffen dulce de leche.

En omdat we willen dat iedere avond uniek en bijzonder is, zorgen we ervoor dat je de hele winter geniet van wisselende picadas van vlees en vis. We starten onder andere met een overheerlijke, verwarmende flammkuchen met tonijn.

Ook in de winter, eet jij als een echte Argentijn: samen met je vrienden en familie, in de buitenlucht!

Genieten op het water

Niet alleen kan je de hele winter op ons terras aan het water zitten. Je kan ook je eigen privéterras op het water creëren. De sloepen van ‘Geen boot wel varen’ blijven voorlopig bij onze steiger liggen en jij kan ze gewoon nog huren mét een picknickmand van ons. De boten hebben een overkapping, dus je zit altijd warm en droog. Voor een beetje winterse magie op het water.