witte-kerst-aan-de-plas

Feestdagen aan de Plas

Woensdag 31 december 2014

Zin om samen van de Kerstdagen te genieten of knallend het Nieuwe jaar in te gaan? Bij Gauchos aan de Plas & Wine bar Mendoza kan het allemaal! Tijdens de feestdagen staan vrienden en familie centraal en is het belangrijk om dit te vieren met dierbaren. Daarom hebben wij de volgende arrangementen voor u samengesteld om de feestdagen zonder zorgen door te brengen met degene die u lief hebt.

Reserveer nu via info@gauchosaandeplas.nl of 010 - 461 3855.

Gauchos aan de Plas & Wine bar Mendoza wensen u fijne feestdagen!

KERSTAVOND 24 DECEMBER

Gezellig een borrel drinken met vrienden of bekenden voor de Kerstdagen? Dat kan op woensdag 24 december bij Wine bar Mendoza m.m.v. DJ XLR. Voor deze avond serveren wij een plateau met diverse koude en warme hapjes en een fles mousserende wijn om gezellig te delen voor € 30 p.p.

1E EN 2E KERSTDAG 25 EN 26 DECEMBER

Informeel en lekker dineren met familie tijdens de feestdagen? Dat kan op 1e en 2e Kerstdag bij Gauchos aan de Plas. U wordt ontvangen met een glas mousserende wijn en muziek om daarna te genieten van ons 3-gangen keuzemenu voor € 50 p.p.

Voorgerecht keuze uit:

  • Carpaccio 
  • Serrano ham met geitenkaas en gegrilde asperges 
  • Gegrilde gamba's

Hoofdgerecht keuze uit:

  • Bife de Lomo (180 gr) 
  • Bife Ancho (300 gr)
  • Gegrilde zalm met een grote gamba

Dessert keuze uit:

  • Flensje met dulce de leche-ijs o
  • Chocolade trio 
  • Citroentaart

Voor kinderen t/m 10 jaar serveren wij ons kindermenu voor € 15 p.p.: steak, kipdrumsticks of een chorizoworstje met franse friet, appelmoes en een halve maiskolf.
Reserveren kan om 16:30, 17:00 of 17:30 uur en om 19:30, 20:00, 20:30 en 21:00 uur.

OUD & NIEUW 31 DECEMBER

Knallend en feestend het Nieuwe jaar inluiden? Dat kan op Oudejaarsavond bij Wine bar Mendoza.

Van 16:00 tot 20:00 uur zijn wij geopend voor onze Oudejaarsavondreceptie. Gezellig een glas wijn drinken met vrienden en bekenden onder het genot van hapjes verzorgd door de Mendoza keuken. 

Vanaf 21:00 uur zetten we avond voort. Onze DJ XLR & Friends warmen de avond op en zangers Joan zorgt voor een spetterend slot. Natuurlijk ontbreekt de Mendoza vuurwerkshow niet en een glas bubbels. Kaarten zijn te koop aan de bar voor € 25 p.p.