geen-boot-wel-varen

Geen boot, wel varen!

Maandag 04 mei 2015

De temperaturen gaan langzaam weer omhoog en de zon laat zich vaker zien. Dat betekent dat het tijd wordt om weer naar buiten te gaan en er op uit te trekken. Heb je nog geen idee wat je dan moet gaan doen? Ga dan eens lekker een stukje varen. Geen boot? Geen probleem!

Altijd een goed moment om te varen

Vorig jaar was het al een groot succes: Geen boot, wel varen. Dankzij dit leuke initiatief van de gelijknamige organisatie kun je een bootje huren en twee uur lang genieten van het uitzicht over de Rotterdamse wateren en de prachtige omgeving. De boottochten worden onder andere verzorgd op de Kralingse Plas, de Bergsche Plas, de Rotte en de Rottemeren. Een uitgebreide keuze dus! Het is zelfs mogelijk om je eigen route samen te stellen.

Picknicken op het water met het Mendoza sloeparrangement

Als je eenmaal op de boot zit gaat het genieten pas echt beginnen. Als je over de Bergsche Plassen gaat varen kun je namelijk kiezen voor een heerlijke Mendoza picknickmand. Met deze lekkere versbereide hapjes en goede wijn lenen de vaartochten zich uitstekend voor verschillende gelegenheden vol gezelligheid. Bruiloften, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of op een zomerse dag lekker met vrienden of familie genieten van een beetje verkoeling op het water; het kan allemaal!

Met of zonder schipper

De vaartochten worden mogelijk gemaakt door gezellige schippers, die wel weten hoe ze een feestje moeten bouwen. Je vindt ze op de robuuste boten en op de elegante sloepen. Ga je er liever op uit zonder schipper? Dat kan sinds 1 mei! Hiervoor kun je bij de organisatie de elektrosloep huren, voor €45,- per uur. Ben je van plan om vaker het water op te gaan? Dan kun je ook lid worden voor €250,-. Je krijgt vervolgens 50% korting op het uurtarief.

Opstappen bij de steiger van Mendoza

Sinds vorige week liggen er twee van deze mooie elektrosloepen aan de steiger van Mendoza, zodat je ook bij ons kunt opstappen na een lekker wijntje of gezellig etentje. Wil je liever wat hapjes en drankjes meenemen op de boot? Dan kun je deze bij ons aan de bar bestellen.

Overigens kun je bij Geen boot, wel varen kiezen uit diverse soorten boten.

Ook geen boot, maar wil je wel varen?

Heb jij ook geen boot, maar wil je toch wel graag het water op om lekker te ontspannen en te genieten? Dan kun je contact opnemen met de organisatie Geen boot, wel varen. Zij houden zich bezig met de reserveringen en het verhuren van de sloepen, en handelen alle vragen af. Overigens vind je op de website van Geen boot, wel varen ook de overige prijzen. Laat dat mooie weer maar komen!