Help de Choripanman levert 6.881 euro op!

Vrijdag 17 februari 2017

Vrijdagochtend 17 februari lazen wij in het AD het trieste nieuws dat de food truck van Cock & Ati, ook bekend als de Choripanman, volledig was uitgebrand. Cock & Ati hebben vorig jaar bij ons gestaan tijdens het Jazzfestival en bij de lancering van GERS! magazine. Misschien dat je toen een overheerlijke choripan geproefd hebt.

http://www.ad.nl/rotterdam/droom-van-schiedammers-in-duigen-na-autobrand~af5d16f5/

De actie die we gestart zijn heeft in een week tijd 6.881 euro opgebracht! Via deze weg willen Cock & Ati graag alle donateurs van harte bedanken. Naast het geld heeft vooral het gebaar en de steun van zo veel mensen hun ontzettend veel goed gedaan in deze moeilijke tijd. Mede daardoor waren zij snel weer vastberaden om opnieuw te beginnen. Om het resterende bedrag bijelkaar te brengen zijn zij een crowdfundactie gestart. Was je misschien van plan om een keer te gaan eten in hun restaurant, La Salita, dan kan dat via deze actie. Of wil je misschien een leuke bbq voor je bedrijf deze zomer? Ook dat kan. Meer informatie? Klik dan hier.

Als dank voor de steun en de donaties willen Cock en Ati graag alle donateurs uitnodigen voor een echte Argentijnse asado. De datum zal binnenkort bekend worden gemaakt en alle donateurs zullen een persoonlijke uitnodiging ontvangen via email.