mendoza-beste-wijnbar-rotterdam

Mendoza hoogst gewaardeerde wijnbar van Rotterdam

Zondag 01 januari 2012

In 'Grootspraak 2012', dé restaurantgids voor de wijnliefhebber, is Wine bar Mendoza als nieuwkomer gewaardeerd met 4 "glaasjes". Daarmee is Mendoza de hoogst gewaardeerde wijnbar van Rotterdam en delen ze de derde plaats in Nederland met drie andere wijnbars.

Wine bar Mendoza, gelegen aan de Bergse Voorplas te Hillegersberg, wordt in 'Grootspraak 2012' omschreven als een wijnbar prachtig gelegen aan de plas met een heerlijk terras. ''Bijzonder aardige bediening, nog wel in opleiding, maar nu al gedreven voor de wijn en een goede kennis van zaken. Naast de wijn serveert Mendoza betrekkelijk eenvoudige hapjes en kleine gerechten, maar goed uitgevoerd en smakelijk. Mendoza is een aanwinst voor Rotterdam'', aldus 'Grootspraak 2012'. Voor de echte wijnliefhebber een absolute must.

Waardering

Een waardering van vier "glaasjes" krijg je niet zomaar. Hiervoor moet een wijnbar een heerlijke plek zijn met veel goede wijn en bijzondere hapjes, tussen de dertig en vijftig kwaliteitswijnen schenken en veel keus in wijnen per fles bieden. Ook is het belangrijk dat alle medewerkers meer dan redelijke kennis van zaken hebben. Een goed bewaarsysteem is ook een van de belangrijke criteria voor deze waardering. De ambiance moet qua uitstraling passen bij dit niveau wijnbars, maar het belangrijkste is dat de wijnbar een heerlijke plek is voor de wijnliefhebber!

Wine bar Mendoza streeft ernaar om de beste wijnbar van Rotterdam te blijven. Wilt u ook een keer genieten van een heerlijk glas Argentijnse topwijn in een sfeervolle ambiance aan het water? Kom dan langs bij Mendoza in Hillegersberg. Meer informatie is te vinden op www.winebarmendoza.nl.

Het volledige artikel is te lezen in 'Grootspraak 2012', dé restaurantgids voor de wijnliefhebber.