kraalberg-oldtimer-tour

Opbrengst 5.183 Kraalberg Oldtimer Tour

Maandag 24 september 2012

De 21ste editie van de Lionsclub Kraalberg Oldtimer Tour werd dit jaar gehouden op zaterdag 22 september. Zoals ieder jaar draagt Gauchos aan de Plas haar steentje bij door haar faciliteiten ter beschikking te stellen en door te sponsoren.

Lionsclub Kraalberg  heeft oldtimer bezitters uitgenodigd om ook dit jaar weer mee te rijden, het goede doel te steunen en een leuke dag te beleven. De start heeft dit jaar plaatsgevonden op een markant stukje Nederland: de Maeslantkering. Dit imposante bouwwerk maakt deel uit van de Nederlandse Deltawerken en vormt een belangrijk onderdeel in onze eeuwenoude strijd met de zee.

Vanaf ca. half drie verzamelden de oldtimers zich traditiegetrouw op de finish locatie aan de Bergse Voorplas in Hillegersberg. Op het veldje bij Wine bar Mendoza werden de deelnemende auto's tentoongesteld tijdens de gebruikelijke 'goede doel' borrel. Speciaal voor het goede doel stond de Vruchtenburg-loterij met fantastische prijzen op het programma. Ook de jaarlijkse Hillegersberg Skelter Kampioenschap voor de jeugd heeft wederom plaatsgevonden.

De Oldtimer Tour en de loterij hebben 5.183 euro opgebracht voor Stichting De Vruchtenburg.