netwerkbijeenkomst-oshs-borrel

OSHS-borrel bij Mendoza groot succes

Dinsdag 10 december 2013

Op dinsdag 26 november kwam de OSHS weer bij elkaar, waarvan de afkorting staat voor Ondernemers Sociëteit Hillegersberg Schiebroek. De netwerkborrel was door de grote opkomst zeer geslaagd.

Het ontstaan van de OSHS

Mandy van Houten is een bewoner van Hillegersberg en werkt bij Media Krachtcentrale. Ze is zelf betrokken geweest bij het opzetten van de OSHS, wat inmiddels bijna drie jaar geleden is. “We kwamen vaak persoonlijk in gesprek met Paul Bol, de eigenaar van Wine bar Mendoza,” vertelt Mandy. “Paul liep al een tijdje met plannen voor een lokale netwerkbijeenkomst.” Samen met haar partner en een andere betrokken wijkbewoner werd, in overleg met Paul, het idee voor de Ondernemers Sociëteit Hillegersberg Schiebroek vormgegeven. “Het is voornamelijk gericht op ondernemers uit de wijk Hillegersberg, Schiebroek en omgeving. Normaal gesproken is het zo dat je bij een netwerkborrel bijna niemand kent. Vaak worden er naambordjes gebruikt en is het een vrij formeel gebeuren. De OSHS is juist informeel. Er is voldoende animo, voldoende potentie voor succes en de bekendheid neemt toe.”
De locatie is volgens Mandy een mooie bijkomstigheid om de netwerkborrel tot een succes te maken. Mandy: “Je ontmoet mensen uit je eigen buurt. De mooie wijnbar is natuurlijk een prima plek in Hillegersberg. Na het netwerken en de lekkere Argentijnse wijnen kun je gerust makkelijk naar huis ‘rollen’. En daarnaast kom je de ondernemers ook weer tegen in je privéleven, wanneer je bijvoorbeeld boodschappen gaat doen in de supermarkt. Je kunt bij Wine bar Mendoza zowel je buren als de buurt leren kennen.”

Netwerken bij OSHS

Het leuke aan deze bijeenkomst is dat je mensen ontmoet met de meest uiteenlopende beroepen, waardoor het een ideale gelegenheid is om te kunnen netwerken. Zoek je een goed ICT-bedrijf? Of heb je nog een pak nodig dat speciaal voor jou op maat gemaakt wordt? Ben je op zoek naar iemand die je helpt met je online marketingstrategie? Of zoek je juist iemand die je kan helpen met de openstaande facturen van debiteuren? Het kan zo maar eens gebeuren dat je deze mensen bij Mendoza tegen het lijf loopt. Daar komt bij dat je natuurlijk ook je eigen bedrijf eens ongegeneerd kunt promoten. Onder het genot van hapjes, drankjes en gezellige muziek zijn er veel visitekaartjes uitgewisseld en zagen we tevreden gezichten.

Gezelligheid

Natuurlijk is netwerken niet de enige reden waarom de borrel werd bezocht. Het leven kan soms erg druk zijn, waardoor je elkaar soms wat minder regelmatig ziet. Het was daarom voor veel bezoekers ook een mooie gelegenheid om weer eens even goed bij te kletsen met elkaar en de gezelligheid op te zoeken.

Deelnemen aan de OSHS

Wil je hier ook een keer bij aanwezig zijn? De OSHS komt zes keer per jaar samen, op elke laatste dinsdag van de oneven maanden. De eerstvolgende bijeenkomst is dus op dinsdag 28 januari 2014. Registreren kan via LinkedIn of via de website van de OSHS.

We hopen je de volgende keer ook te mogen verwelkomen. Uiteraard zijn ook introducés van harte welkom.