Puur-genieten-fair-Mendoza

Puur Genieten Fair was puur genieten

Donderdag 03 september 2015

Op 29 en 30 augustus was het genieten aan de Plas, tijdens de allereerste editie van de Puur Genieten Fair. Met prachtig weer en ruim 6.000 gezellige bezoekers waren het twee zeer geslaagde dagen. Heb je het gemist? Dan praten wij je even bij.

puur-genieten-fair-terras

De Puur Genieten Fair

Het evenement is te vergelijken met een feestelijke braderie. Het is ontzettend leuk voor mensen die houden van luxe, lifestyle, lekker eten en drinken. En wie houdt daar nou niet van? Op de Fair was een Ibiza-markt, een biologische markt, en zelfs een soort mini-Markthal-plein. Het was ook mogelijk om verschillende workshops te volgen of je in de watten te laten leggen voor een beautybehandeling.

puur-genieten-fair-ibiza-markt

puur-genieten-fair-beautybehandeling

puur-genieten-fair-sfeervol

Tussen de standhouders vonden we onder andere Jansen Hoveniers, die met een groen model (bodypaint) flink de aandacht wist te trekken van de bezoekers. Ook Jaguar, Kookpunt en Bang & Olufsen waren van de partij.

Het weer zat goed mee, waardoor het al genieten was door alleen al op ons terras te zitten met een goed glas wijn. Waar je ook keek, overal was wat leuks te zien. Ook op het podium, met live muziek van gezellige bands. In de avonden draaide Frank Diago bij Mendoza.

puur-genieten-fair-luxe-eten-drinken

Vermaak voor kinderen

Ook voor de kinderen was er voldoende te beleven. Zo stond er een springkussen en konden ze zich lekker uitleven met het maken van mooie tekeningen. De kleuren kwamen niet alleen terug op papier, maar ook op de vrolijke gezichtjes. De kinderen konden namelijk ook nog geschminkt worden. De meer sportieve koters verdwenen massaal in de opgeblazen waterballen (aquabubbles), waarmee zij over het water konden lopen en rollen.

puur-genieten-fair-aquabubble

Geen boot, wel varen!

We hebben veel enthousiaste reacties gekregen over Geen boot, wel varen. Niet verwonderlijk, want het is ontzettend leuk! Dat werd ook aan den lijve ondervonden tijdens de Puur Genieten Fair, waar je een gratis rondvaart kon maken over de Bergse Plas.

Overigens kun je vanaf onze steiger nog steeds het water op, met een heerlijke Mendoza picknickmand! Bekijk hiervoor ons rondvaart arrangement of bestuur zelf een sloep.

puur-genieten-fair-zomer

puur-genieten-fair-geen-boot-wel-varen

Puur Genieten Fair in 2016

Heb je het dit jaar gemist of vond je het zó leuk dat je er nog eens naartoe wilt? Dan hebben we goed nieuws voor je, want volgend jaar wordt de Puur Genieten Fair ook weer georganiseerd. Door het grote succes is het volgend jaar zelfs drie dagen, in plaats van twee. Houd daarom 26, 27 en 28 augustus volgend jaar vrij in je agenda, voor dit leuke evenement!