20-jaar-gauchos-aan-de-plas

Twintig jaar Gauchos aan de Plas: Feest!

Donderdag 24 oktober 2013

In het weekend van 11, 12 en 13 oktober vierden we de twintigste verjaardag van Gauchos aan de Plas en dat werd natuurlijk gedaan zoals het hoort: groots.

Hoewel het volledige weekend bestond uit leuke activiteiten, nemen we je graag even mee terug in de tijd naar de vrijdagavond.

Gezelligheid, sfeer en warmte

Het was tijd om het jubileum én het weekend in te luiden. We maken er graag een leuke avond van voor onze bezoekers, dus daar hoort muziek bij! DJ XLR en saxofonist Toon Meijer (a.k.a. Saxotone) zorgden in onze flex-tent voor een gezellige en swingende loungesfeer. En dat terwijl het de hele dag regende. En niet zomaar een beetje regen, maar het stroomde met bakken uit de lucht. Gelukkig had dat geen invloed op de belangstelling van onze bezoekers, die lekker warm bij de terrasverwarmers en sfeervolle vuurkorven konden vertoeven. Even lekker bijkletsen, netwerken of de boel de boel laten onder het genot van een hapje en drankje. Proost!

Jubileum Gauchos aan de Plas

Originele oesters

Die hapjes waren toch wel bijzonder: we hadden echte Oestergirls, van De Oestercompagnie. Zij serveerden niet alleen verschillende heerlijke oesters, maar zelfs oesterkroketten. En wat was het voor onze gasten een feestje om naar te kijken: de oesters werden met de grootste souplesse opengemaakt en losgesneden van de schelp waar je bij stond.

Big Green Egg

Ook hadden we de Big Green Egg klaarstaan voor onze gasten, waarop lekker gebarbecued werd door onze koks. Ze toverden er eenvoudig en snel diverse gerechten mee op tafel; van saté tot kippenpoten. Dat was smullen geblazen!

Jubileum Gauchos aan de Plas

We hebben dankzij jullie een geweldig weekend gehad! Bedankt daarvoor. Op naar het volgende jubileum!